Suveseiklus 2022

Suveseiklus on paljudele seiklejatele aasta oodatuim sündmus, mis võimaldab mõneks päevaks igapäevarutiinist täielikult välja lülituda. Vaatamata uskumatutele arengutele maailmas leidsime, et me ei muuda väljakujunenud tava ning Suveseiklus toimub muutusteta samal moel nagu seni - juuli viimasel nädalal.

Eks ta vähe ehmatavalt kõlab! Eesti suve kõige soojemal ajal Pärnumaal, kuhu on kokku tulnud kõik maailma puhkajad, majutuse hinnad ennenägamatud, söögikohtade järjekorrad ulmelised ja nagu sellest kõigest veel vähe oleks, ei oska me selle hetke autokütuse hinda isegi mitte aimata? Aga kui panna kaalukausile põnev seiklusala, heade kaaslastega kohtumine ja lisada siia kiirkaatriga väikesaare külastamine, peaks kõrvad sobivas suunas liikuma hakkama. Kas ma juba mainisin kõrgetasemelist laagriplatsi järve ääres, mis pakub tegevust terveks päevaks ka ilma laagriplatsilt lahkumatagi (Loodame, et ikka seikled ka!). Majutustingimused on meie soliidset iga arvestades sel aastal eakohased. Jah, oleme suutnud leida veel ägedama laagriplatsi!

Nüüd pole muud, kui pane end kirja ja hakka varusid koguma nagu targale suveseiklejale kohane. Ja ära unusta piknikukorvi ja jooke autosse!

Suveseiklusel näeme!